040 - 720 02 06

MARIE JOSE BEUKERS

Naast deskundig staat Marie-José bekend als duidelijk, behulpzaam en benaderbaar. Marie-José zegt waar het op staat, zowel tegen haar cliënten als het OM en de rechtbank. Ze ziet het strafrecht als haar passie, ze is communicatief vaardig en bedenkt creatieve oplossingen waar nodig.


Marie-José is sinds 2006 werkzaam als strafrechtadvocaat. Ze begon haar carrière in Limburg en werkt sinds 2011 in Eindhoven. Dit betekent niet dat ze alleen cliënten in Eindhoven bijstaat. Iedereen die met het strafrecht te maken krijgt, kan bij haar aankloppen. Het maakt dus niet uit of u bijvoorbeeld in Helmond, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem of Maastricht woont.


Marie-José staat verdachten bij in alle voorkomende strafzaken, van een fietsendiefstal tot mishandeling, maar ook verkeers- en levensdelicten. Daarnaast richt zij zich al vanaf haar start in de advocatuur op het jeugd(straf)recht. Marie-José staat jeugdigen bij die verdacht worden van een strafbaar feit of die uit huis geplaatst dreigen te worden. Ze staat ook geregistreerd op een lijst met gespecialiseerde jeugd-strafrechtadvocaten.


Zoekt u een kundige, bereikbare en betrokken advocaat? Dan bent u bij Marie-José Beukers aan het juiste adres. Ze weet als geen ander ingewikkelde juridische zaken in klip en klare taal uit te leggen. Cliënten weten precies wat van hen wordt verwacht en waar zij aan toe zijn.


Marie-José Beukers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht Marie-José elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Jeugdstrafrecht Eindhoven