040 - 720 02 06

MARIE JOSE BEUKERS

Naast deskundig staat Marie-José bekend als duidelijk, behulpzaam en benaderbaar. Marie-José zegt waar het op staat, zowel tegen haar cliënten als het OM en de rechtbank. Zij beoefent haar vak vol passie, is communicatief vaardig en bedenkt creatieve oplossingen. 

Marie-José is sinds 2006 advocaat in strafzaken. Zij staat verdachten bij van alle voorkomende strafzaken, van een fietsendiefstal tot mishandeling, maar ook verkeers- en levensdelicten. Daarnaast richt zij zich al vanaf haar start in de advocatuur op het jeugd(straf)recht. Marie-José staat jeugdigen bij die verdacht worden van een strafbaar feit of die uit huis geplaatst dreigen te worden. 

Zoekt u een kundige, bereikbare en betrokken advocaat, dan bent u bij Marie-José aan het juiste adres. Ze weet als geen ander ingewikkelde juridische zaken in klip en klare taal uit te leggen. Cliënten weten precies wat van hen wordt verwacht en waar zij aan toe zijn.

Marie-José Beukers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

STRAFRECHT

Deze registratie verplicht Marie-José elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.