040 - 720 02 06

Strafrecht Advocaat Helmond

Bent u op zoek naar een betrouwbare strafrecht advocaat in de regio Helmond? Dan bent u bij MJBeukers aan het juiste adres. Het kantoor wordt geleid door Marie-José Beukers, met ruime ervaring binnen het strafrecht.


Zij houdt zich uitsluitend bezig met:

  • Rechtsbijstandsverlening binnen het (internationale) strafrecht;
  • Jeugdstrafrecht en daaraan verwante rechtsgebieden (penitentiair recht en jeugdrecht).


U kunt een beroep op haar doen in alle denkbare procedures binnen het strafrecht, vanaf het moment dat u als verdachte bent aangemerkt tot indien nodig het Europees Hof voor de rechten van de Mens.


Op ons kantoor nabij Helmond kunt u bij Marie-José terecht voor een eerste gesprek, dat gratis en vrijblijvend is. Bijvoorbeeld als u in aanraking komt met justitie, doet u er goed aan de hulp van een advocaat in te schakelen. Dat kan ook al op het moment dat u nog niet bent aangehouden. Op de pagina rechtsgebieden ziet u een overzicht van andere gevallen en soorten zaken waarbij het zeer zinvol is om hulp te krijgen van een ervaren (strafrecht) advocaat. Wij staan u graag bij mocht u in de problemen zijn (gekomen). Omdat het kantoor in de buurt van Helmond zit, is Marie-José bovendien makkelijk bereikbaar.

Jeugdstrafrecht Eindhoven
Strafrecht advocaat Helmond